Kuorolaiseksi


TERVETULOA LAULAJAKSI GRADUALE-KUOROON!

Kuoron kevätkausi 2023

Haemme uusia laulajia, erityisesti basso- ja tenoristemmoihin.

Mikäli kiinnostuit, ole yhteydessä taiteelliseen johtajaamme Hiski Walleniukseen hiski.wallenius@graduale.fi.  Lisätietoja toiminnastamme antaa myös puheenjohtaja Ulla Miinalainen puheenjohtaja@graduale.fi

Laulutaidon lisäksi toivomme sitoutumista harjoituksiin ja esiintymisiin sekä kannustamme laulamisen ohella osallistumaan yhdistyskuoron muihin tehtäviin kuoro- ja konserttitoiminnan pyörittämiseksi. Viikkoharjoitukset ovat keskiviikkoisin klo 18-21, lisäksi laulajilla on myös 2-3 lauantai-harjoituspäivää vuodessa, joissa ovat mukana kuoron laulunopettajat/äänenmuodostajat. Kuoro harjoittelee myös esiintymisiin jumalanpalveluksissa. Jäsenmaksu on 2 x 100 euroa vuodessa.

Graduale-kuoro on 30-vuotias, harrastajapohjainen sekakuoro, jonka ohjelmistoon kuuluvat suuret säestykselliset kirkkomusiikkiteokset (Bach, Händel, Mozart, Haydn, Schubert, Brahms, Fauré). Kuorolaisia on eri puolilta pääkaupunkiseutua, opiskelijoista eläkeikäisiin. Kuoron taiteellisena johtajana toimii Hiski Wallenius.


Kuorolaisia Paavalinkirkossa Jouluoratorion harjoituksissa syksyllä 2021. Kuvat Lauri Nevanlinna