Kuorolaiseksi


TERVETULOA LAULAJAKSI GRADUALE-KUOROON!

Kuoron syyskausi 2023

Muulloin, voit olla yhteydessä taiteelliseen johtajaamme Hiski Walleniukseen hiski.wallenius@graduale.fi.  Lisätietoja toiminnastamme antaa myös puheenjohtaja Ulla Miinalainen puheenjohtaja@graduale.fi

Harjoittelemme keskiviikkoisin klo 18.00–­21.00 Mäkelänrinteen lukion salissa. Syksyn aikana on kaksi harjoituspäivää (30.9. ja 26.11.) ja kaksi messuavustusta Olarin kirkossa (15.10. ja 4.11.).

Harjoittelemme syksyllä Bachin Jouluoratoriota (osat I–III), Duruflén Requiemia ja motetteja sekä tulevan joulukonsertin ohjelmistoa.

Laulutaidon lisäksi toivomme sitoutumista harjoituksiin ja esiintymisiin sekä kannustamme laulamisen ohella osallistumaan yhdistyskuoron muihin tehtäviin kuoro- ja konserttitoiminnan pyörittämiseksi. Viikkoharjoitukset ovat keskiviikkoisin klo 18-21, lisäksi laulajilla on myös 2 la tai su-harjoituspäivää kaudessa. Kuoro harjoittelee myös esiintymisiin jumalanpalveluksissa. Jäsenmaksu on 2 x 100 euroa vuodessa.

Graduale-kuoro on 30-vuotias, harrastajapohjainen sekakuoro, jonka ohjelmistoon kuuluvat suuret säestykselliset kirkkomusiikkiteokset (Bach, Händel, Mozart, Haydn, Schubert, Brahms, Fauré). Kuorolaisia on eri puolilta pääkaupunkiseutua, opiskelijoista eläkeikäisiin. Kuoron taiteellisena johtajana toimii Hiski Wallenius.


Kuorolaisia Paavalinkirkossa Jouluoratorion harjoituksissa syksyllä 2021. Kuvat Lauri Nevanlinna